УКР  РУС  ENG  


Головна / Бренди / Сертифікований Ангус

Сертифікований Ангус

ТМ «Сертифікований Ангус» — це торгова марка, під якою представлена на ринку делікатесна яловичина, що виготовляється виключно з бичків особливої м’ясної породи абердино-ангус. Завдяки смаковим властивостям цієї м’ясної породи та спеціальним технологіям вирощування м’ясо має унікальну соковитість, ніжність та надзвичайний смак. Гурмани всього світу вважають м’ясо ангуса еталоном м’яса для стейків.

ТМ «Сертифікований Ангус», що з’явилася на українському ринку 2 серпня 2004 року, пропонує своїм споживачам 11 позицій продукції, зокрема різні види стейків, ростбіф, м’ясо для запікання і тушкування. Яловичина реалізується тільки охолодженою в спеціальній вакуумній упаковці.

Продукцію під ТМ «Сертифікований Ангус» виробляє найбільше агропромислове підприємство України СТОВ «Дружба народів», а розведенням бичків займається ТОВ «Агрофірма „Київська“». Згадані підприємства є сьогодні єдиними в Україні господарствами, що вирощують таку породу бичків і виробляють з них подібну продукцію.


Головна
Пошук та карта сайту
Контактна інформація